miercuri, 27 octombrie 2010

Beckenbauer are planuri mari! "Duc Sibiul în Europa"

Thomas Beckenbauer a sosit marţi seara în Sibiu, ieri a discutat cu oficialii Voinţei despre o colaborare şi a anunţat că decizia finală, dacă va investi în Ardeal, o va lua la iarnă.

Thomas Beckenbauer, unul dintre cei patru copii ai marelui Franz Beckenbauer, este aproape de o colaborare cu Voinţa Sibiu. Neamţul are legături strânse cu Hertha Berlin şi cu Energie Cottbus şi ar dori o colaborare între cele două cluburi şi Sibiu. Primele runde de discuţii au avut loc ieri şi au fost pozitive.

"În Germania sunt arene mai urâte!"

"Câţiva prieteni mi-au recomandat să vin la Sibiu şi să văd cum stau lucrurile aici. Mai rămân până vineri şi o să am şi o discuţie cu finanţatorii acestei echipe. Din ce am văzut, formaţia este frumoasă, stadionul nu arată rău, iar despre asta pot spune că se pot face modernizări şi că în Germania sunt stadioane mult mai urâte decât cel din Sibiu", a spus Thomas Beckenbauer, care a asistat din tribune la meciul Poli - Sibiu.
Afaceristul german are planuri mari legate de clubul ardelean. "Până la iarnă voi lua o decizie legată de implicarea mea aici şi sub ce formă va fi ea făcută. Oricum, în curând va veni aici şi directorul sportiv al echipei Hertha pentru discuţii. Planul este să duc această echipă în Europa", a mai spus neamţul.

"La München, CFR a avut o problemă: a dat prea multe autogoluri. În retur, e posibil să bată", Thomas Beckenbauer, om de afaceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu