vineri, 29 octombrie 2010

Eugen Nae despre Tătăruşanu: "Se încălzeşte dublu faţă de un portar normal!"

Eugen Nae, antrenorul lui Tătăruşanu, explică într-un interviu acordat pentru reporterii Gazetei, de ce goalkeeperul Stelei trebuie să muncească mai mult


- E adevărat că Tătăruşanu a căpătat o sensibilitate la genunchi şi că de aceea e nevoit să se antreneze mai mult?
- E vorba doar despre încălzire, nu despre antrenamentul în sine. Ciprian a avut o problemă la genunchi în trecut şi de aceea se încălzeşte înaintea antrenamentelor mai mult decît o face un portar, în mod obişnuit.

- E o problemă medicală serioasă?
- Aaa, nu! El n-are nimic, e perfect sănătos, numai că e mai mult o chestie mentală, se gîndeşte el că are nevoie să muncească în plus. Chiar doctorul Paligora i-a zis că e sănătos, că nu mai are nici un fel de probleme la genunchi. Dar ştii cum e, dacă Ciprian simte că are nevoie să lucreze în plus... Oricum, el e un tip foarte conştiincios, îi place să se antreneze.

- Ce calităţi are Tătăruşanu?
- E cel mai bun portar din România! Aşa zic eu. Şi nu e vorba doar despre faptul că ne-am calificat după loviturile de departajare cu ajutorul lui şi în Cupă, şi în Europa League. Pur şi simplu, are toate calităţile. Şi fizic, şi reflexe, e puternic psihic. E superportar!

"Eu îl antrenez pe Tătăruşanu şi împart rezultatele cu el, dar numai cînd lucrurile ies rău. Pentru miercuri seară e sută la sută meritul lui Ciprian"
Eugen Nae, antrenorul portarilor Stelei

6 penalty-uri au fost trase la poarta lui Tătăruşanu în meciurile din Liga 1, fără ca portarul Stelei să apere vreunul

9 lovituri de pedeapsă au executat adversarele Stelei în Europa League şi în Cupa României, din care Tătăruşanu a primit doar patru goluri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu