sâmbătă, 30 octombrie 2010

"L-aş vinde pe Kape!" Află motivul pentru care atacantul l-a dezamăgit pe Becali!

Trupa din Ghencea se pregăteşte să se despartă de singurul reprezentant al său la Mondialul din Africa de Sud. Este vorba de Pantelis Kapetanos, atacantul grec ce pare a nu mai fi în graţiile patronului Gigi Becali din cauza evoluţiilor modeste din ultima vreme.

Suspendat patru etape în Europa League după jocul cu Napoli, atunci când şi-a pus toată conducerea Stelei în cap, Pantelis Kapetanos nu mai are viaţă lungă în Ghencea. Din câte se pare, atitudinea sa din ultima vreme a lăsat de dorit, iar acest lucru nu putea trece neobservat.

"Nu mai trage pentru echipă"

Fie aruncat în luptă din postura de rezervă, fie folosit titular, aşa cum s-a întâmplat la meciul cu Sportul, Kapetanos l-a decepţionat tot mai des pe patronul Stelei. Într-o discuţie cu oamenii săi de club, acesta a dezvăluit că ar fi tentat să-l vândă pe internaţionalul grec în această iarnă. " Nu ştiu ce se întâmplă cu Pantelis, dar parcă nu mai are chef să joace pentru noi. Parcă nu mai are vlagă, nu mai e Kapetanos ăla care să ne scoată din belele. Văd că el în ultimul timp nu mai trage nici pentru echipă. Să zică dacă nu mai vrea să stea", le-a spus Becali angajaţilor săi. Conform aceloraşi surse, Becali l-ar fi împuternicit pe Vali Argăseală să-i înmâneze o hârtie jucătorului, hârtie care să-l ajute să se transfere oriunde contra sumei de un milion de euro!

2 goluri a marcat Pantelis Kapetanos pentru Steaua în acest sezon

31 de goluri a reuşit Pantelis Kapetanos pentru Steaua în toate competiţiile în doi ani de zile petrecuţi în Ghencea

Forma mai puţin bună a lui Kapetanos se datorează eliminării din meciul cu Napoli. La el e o problemă de moral, sper să-şi revină cât mai curând
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Adi Ilie l-a transferat gratis

Pantelis Kapetanos a fost adus la Steaua în vara anului 2008, liber de contract, de fostul manager stelist, Adi Ilie. Pentru început, atacantul grec a fost soluţia de rezervă pentru Arturo, iar apoi s-a impus în primul "11", devenind golgheterul Stelei în ultimele două campionate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu