miercuri, 27 octombrie 2010

Moratti nu renunţă la nebunia "Messi la Inter": "Avem tot timpul"

Bossul lui Inter a pus ochii pe extraterestrul Barcei, Messi. Încurajat şi de declaraţiile argentinianului, Moratti îşi face curaj: "A spus Messi că nu poţi şti niciodată ce îţi rezervă viitorul? Spune adevărul! Timpul e de partea noastră", a declarat şeful de pe Meazza

"Acum mă simt bine la Barcerlona, dar nu poţi să ştii niciodată ce se va întâmpla ", a declarat Messi pentru France Football. Vorbele idolului de pe Nou Camp îi dau apă la moară lui Moratti: Visul de a-l vedea pe Messi jucând la Milano ar putea fi posibil!

Patronul lui Inter a declarat pentru presa din Italia că Inter trebuie să vândă ca să poată cumpăra, dar că timpul este de partea nerrazzurilor

"Messi? Poate a spus în glumă ce a spus, dar avem tot timpul înaintea noastră. A spus că nu se ştie niciodată? Spune ceva adevărat... Nu ştiu dacă vom reuşi ceva, cert e că Inter trebuie să vândă ca să poată cumpăra. Să vedem dacă putem să le facem pe amândouă. Kaka? Nu cred că se va realiza", a declarat Moratti.

"Când totul merge bine, nu se aduc în discuţie asemenea probleme. Dar nu se ştie ce va fi dacă ele nu vor merge bine. Nu pot fi sigur de nimic. Dar îmi place la Barcelona şi sper să rămân aici", a spus Messi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu