luni, 1 noiembrie 2010

Dinu Gheorghe: "Aş fi vrut mai mult să jucăm cu Dinamo! Ei NU contează!"

Rapid va întâlni Steaua în sferturile Cupei României, iar partida se va disputa în Giuleşti. Preşedintele "alb-vişiniilor" a fost rezervat în declaraţii, dar a recunoscut că şi-ar fi dorit să o întâlnească pe Dinamo.

"A mai fost Rapid-Steaua şi în Cupa UEFA. Toţi cei patru adversari din prima urnă erau dificili, noi ne-am dorit să jucăm în Giuleşti, pentru că după aceea vom avea o deplasarea grea la Târgu Mureş. Steaua e Steaua, e greu de spus cine va fi mai bun la ora meciului. Sincer, nu-mi doresc o altă faţă a Stelei în Cupă, dar se poate întâmpla orice.

Este o "dublă" importantă, meciul din campionat va putea decide şi meciul din Cupă. Echipa care va pierde luni seara îşi va dori să-şi ia revanşa în Cupă. Jucăm în Giuleşti, avem una atu. Dacă Steaua va câştiga cu Utrecht, atunci vor veni cu o altă stare de spirit în Giuleşti. Dacă nu va câştiga în Europa League, va continua starea actuală de spirit şi tensiunile dintre jucători şi conducere. Îmi doream să jucăm mai mult cu Dinamo decât cu Steaua. Aşa cum a zis Becali acum câteva zile, Dinamo nu contează şi încep să-l cred", a declarat Dinu Gheorghe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu