sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Execuţie în direct! Pandurii - FCM Târgu Mureş 4-1!

Gorjenilor le-a priit noua casă de la Severin. Pandurii au învins lejer o echipă sub-mediocră a Târgu Mureşului, care a făcut doar act de prezenţă.

Petre Grigoraş începe încet-încet să dea o altă faţă gorjenilor. "Măcelăriţi" în Giuleşti, Pandurii s-au răzbunat pe neputincioasa echipă a lui Ioan Ovidiu Sabău. După ce că şi aşa fotbaliştii de la Tg. Mureş îi numeri pe degetele de la o mână, Sabău a fost trădat la Severin tocmai de unul de la care avea pretenţii. Campion al României cu Unirea Urziceni şi marcator în Liga Campionilor, Bruno Fernandes a spulberat şi bruma de speranţă a oaspeţilor la un rezultat bun. Mai întâi, în minutul 34, l-a trântit în careu pe Stromajer şi Voiculeţ a înscris de la punctul cu var, iar peste numai cinci minute şi-a lăsat echipa în inferioritate numerică. De aici înainte, partida a fost total la discreţia gorjenilor. Pandurii nu au intrat la cabine până când Băcilă nu a dublat avantajul.

"Dublă" Pintilii

În loc să se urce direct în autocar şi să plece acasă la pauză, Sabău şi ai săi au făcut greşeala să mai revină pe teren şi pentru ultimele 45 de minute. Atât au aşteptat gorjenii, dornici să-şi îmbunătăţească şi golaverajul. Căpitanul Pintilii a fost cel care a îndeplinit misiunea. Mai întâi a punctat dintr-un nou penalty, corect acordat şi acesta, pentru ca apoi să reuşească cel mai frumos gol al meciului, după o acţiune personală în care i-a pierdut pe drum pe pseudo-fundaşii echipei oaspete. Tg. Mureş a mai spălat puţin din ruşine pe final, când Munteanu a marcat dintr-un al treilea penalty acordat de Robert Dumitru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu