miercuri, 3 noiembrie 2010

Noroc cu Avram! Arbitrul bucureştean le-a purtat mereu noroc timişorenilor şi ghinion vasluienilor!

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat pe Marius Avram la meciul pe care Poli îl joacă sâmbătă acasă cu FC Vaslui. Bilanţul bucureşteanului în meciurile celor două formaţii este unul net în favoarea alb-violeţilor.

Avram i-a arbitrat până acum de opt ori pe timişoreni. Şase dintre aceste meciuri au fost câştigate de Poli, iar două s-au încheiat la egalitate. Aşadar, Poli nu a pierdut, oficial, niciun meci cu Marius Avram la centru, chiar dacă una dintre cele şase partide a fost pierdută pe teren (0-1 în Giuleşti, transformat în 3-0 după cazul Varga - Bălan). Vasluienii se află la polul opus: nu au nicio victorie în meciurile în care au fost arbitraţi de fiul şefului CCA. Au pierdut o singură dată şi au remizat de trei ori.

Stanciu: "Bine că am scăpat de Kovacs şi Haţegan"

Conducerea clubului timişorean e mulţumită de această delegare. "Avram, Balaj şi mai câţiva fac parte din categoria arbitrilor pe care nu poţi să îi bănuieşti că greşesc intenţionat. Pot să prindă şi ei o zi proastă, dar nu se pune problema să ne fie frică, aşa cum ne-ar fi fost dacă ar fi venit Istvan Kovacs şi Haţegan", a declarat team managerul al timişorenilor, Daniel Stanciu.

În legătură cu statistica net favorabilă a lui Poli în partidele arbitrate de Avram, Stanciu a spus: "E o chestie întâmplătoare. Dacă te uiţi la Augustus Contstantin, o să vezi câte victorii are Rapidul cu el la centru". Cifrele îi dau dreptate lui Stanciu: giuleştenii au fost arbitraţi de 33 de ori de Constantin, dar nu au pierdut niciodată! Au 25 de victorii şi 8 egaluri.

Întrebat ce părere are despre această statistică, preşedintele Vasluiului, Adrian Porumboiu a răspuns sec: "Nu comentez" . De altfel, şeful moldovenilor nu a avut până acum ieşiri dure la adresa lui Marius Avram, chiar dacă încă aşteaptă prima victorie a galben-verzilor cu el la centru.

Poli cu Avram la centru

M V E Î
8 6 2 0

Vaslui cu Avram la centru

M V E Î
4 0 3 1

Curtean va fi operat

Accidentarea lui Alexandru Curtean este mai gravă decât anunţaseră doctorii iniţial. Mijlocaşul timişorean s-a lovit la genunchiul drept în meciul cu Voinţa Sibiu, din Cupa României, iar medicii l-au anunţat că urmează să ia o pauză de aproximativ trei săptămâni. Totuşi, după ultimul control, Curtean a aflat că este nevoit să se opereze, deoarece are o ruptură la ligamentul colateral extern. Astfel, fotbalistul şi-a luat adio de la fotbal în 2010.

"Avram ne-a arbitrat şi în meciul cu Rapid din sezonul acesta. A făcut şi atunci câteva greşeli, dar n-a stricat meciul"
Daniel Stanciu, team manager Poli Timişoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu