miercuri, 3 noiembrie 2010

Piţurcă, nemulţumit de sistemul din Cupă: "Se joacă la Bucureşti, Dinamo are prima şansă! Probabil sunt interese la mijloc!"

Craiova o va întâlni pe Dinamo în sferturile Cupei României, partida urmând a se disputa miercuri, 10 noiembrie, în Ştefan cel Mare. Victor Piţurcă s-a declarat nemulţumit de faptul că se dispută o singură manşă, pe terenul uneia dintre echipe, susţinând că multe dintre echipe sunt dezavantajate. Managerul Ştiinţei ar fi optat pentru un sistem tur-retur sau pentru un singur meci pe teren neutru.

"Dacă o să câştigăm cu Oţelul, ne putem gândi şi la Europa League. În condiţiile în care jucăm la Bucureşti prima şansă o are Dinamo, plus că au şi un lot mai bun. Î n Cupa României toate echipele trebuie introduse în urne şi cu asta basta. Sistemul este foarte prost, probabil că sunt interese financiare din partea federaţiei. Trebuie să dai şanse tuturor echipelor. Ar fi trebuit să se joace pe teren neutru sau tur-retur, dar având în vedere că programul este încărcat, pe teren neutru era cel mai bine", a declarat Victor Piţurcă într-o conferinţă de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu