sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Renunţă Mourinho la Bale? "Diavolul" Evra, acontat de Real

Jose Mourinho caută o soluţie pentru flancul stâng al defensivei şi, după refuzul lui Tottenham de a negocia pentru Gareth Bale, s-a reorientat spre francezul Partice Evra. Tehnicianul lui Real Madrid consideră banda stângă punctul nevralgic al echipei sale şi vede în jucătorul lui Manchester United soluţia perfectă. În vârstă de 29 de ani, Evra e foarte atras de această posibilitate, iar goal.com susţine că mutarea are toate şansele să se realizeze, singurul impediment fiind dorinţa puternică a lui Alex Ferguson de a-l "ţine pe loc".

"Patrice şi-ar fi dorit să plece chiar din ianuarie, însă acum ia în calcul un transfer în vara viitoare. E îngrijorat în ceea ce priveşte traiectoria clubului şi e încântat de şansa de a juca pentru Real, un club pe care îl admiră foarte mult. Evra a fost cel mai nervos în momentul în care Rooney a declarat că vrea să plece şi a criticat public valoarea lotului, dar asta nu înseamnă că e legat pe viaţă de Manchester. Ca orice jucător, îşi doreşte ceea ce e mai bine pentru el şi familia sa şi crede că o mutare la Real ar fi perfectă", a declarat o sursă din cadrul clubului din Premier League .

"Dacă un jucător nu are încredere în colegii săi, atunci nu ar trebui să joace alături de ei", Partice Evra, ca răspuns la declaraţiile lui Wayne Rooney.

Evra a semnat cu Manchester United în 2006, diavolii plătint atunci pentru jucătorul lui AS Monaco aproximativ 7 milioane de euro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu