joi, 4 noiembrie 2010

Saudiţii au uitat de scandalul cu Olăroiu şi îl vor înapoi! Se întoarce la Al Hilal?

Cosmin Olăroiu ar putea avea parte de o revenire de vis la Al Hilal, fiind unul dintre tehnicienii apăruţi recent pe lista posibililor înlocuitori ai lui Eric Gerets la clubul saudit.

După ce antrenorul belgian a acceptat postul de selecţioner al Marocului, şeicii care conduc Al Hilal au alcătuit un plan urgent de acţiune şi iau în calcul 3 variante pentru banca tehnică: Olăroiu, Martin O'Neill şi Gabriel Calderon.

Forţat să demisioneze în urmă cu doi ani din cauza faptului că a refuzat să îmbrace un tricou pe care era imprimat chipul Prinţului, Olăroiu ar putea astfel să revină la echipa care construit reputaţia în Golf. Chiar dacă scandalul al cărui protagonist a fost în 2009 nu i-a afectat imaginea în rîndul fanilor, Oli se loveşte de o oarecare lipsă de încredere din partea conducătorilor lui Al Hilal.

Aceştia se tem că rezultatele modeste pe care le-a obţinut pe banca lui Al Sadd i-ar putea determina pe jucători să arate o oarecare lipsă de respect faţă de român şi forţează pista Calderon, ultima oară la Al Ittihad Jeddah.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu