sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Steliştii vor 'dubla' cu Rapid! "Victoria e vitală! Vrem să repetăm jocul cu Utrecht"

Steliştii au câştigat în Europa League şi vor să repete jocul cu olandezii şi în faţa Rapidului. Latovlevici şi ai lui anunţă o dublă victorie în faţa giuleştenilor, atât în campionat cât şi în Cupă.

"Este foarte important pentru noi meciul cu Rapid. Dacă vom fi concentraţi sută la sută, vom face un meci foarte bun. Sperăm să luăm cele trei puncte cu Rapid. Sunt vitale. Ne distanţăm de titlu dacă pierdem. Întâlnim o echipă destul de bună, cu un joc destul de bun acasă. Va fi destul de greu, dar nu mergem ca bătuţi acolo. Avem moral bun după meciul cu Utrecht şi sperăm să îl repetăm cu Rapid. Banii nu contează în aceste meciuri. Fiecare jucător vrea să îşi arate că poate să joace la nivel înalt, banii nu contează. La sfârşit se va hotăra cine va lua campionatul, deocamdată nimic nu este bătut în cuie", a declarat fundaşul stânga la conferinţa de presă de azi

Steliştii vor dubla Cupă şi campionat

"Dacă echipa va fi unită, pentru că asta e cel mai important lucru, atunci nu vom avea de pierdut. Prefer să câştigăm şi în campionat şi în Cupă. Important e doar victoria, nu cum o să câştigăm şi la ce scor. Trebuie doar să avem o atitudine bună. E normal ca Becali să ne critice, el bagă banii în echipă. Are dreptul să ne critice", a mai spus Latovlevici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu