marți, 9 noiembrie 2010

Victoria, vitală pentru Alexe: "Vrem să batem pentru a rămâne măcar în cursa pentru Cupă!"

Mijlocaşul echipei Dinamo, Marius Alexe, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte o victorie în partida de miercuri cu Universitatea Craiova pentru ca formaţia alb-roşie să rămână măcar în cursa pentru câştigarea Cupei României în acest sezon.

El a adăugat că atâta timp cât se află la nouă puncte distanţă de ocupanta primului loc al clasamentului Ligii I, la Dinamo nu are rost să se vorbească despre şansele la câştigarea titlului. "Degeaba câştigăm cu Steaua dacă dup-aia pierdem cinci meciuri. Nu ştiu dacă e vital, dar meciul cu Universitatea de mâine (n.r. - miercuri) e foarte important. Ne dorim victoria ca să rămânem măcar în cursa pentru câştigarea Cupei. În campionat suntem la nouă puncte distanţă de Oţelul Galaţi şi e greu să vorbim de şanse la titlu, nu are rost. E adevărat, mai sunt etape, dar până atunci e meciul acesta de Cupă şi asta ne-a mai rămas", a explicat mijlocaşul.

Alexe se aşteaptă la un meci greu cu Universitatea Craiova, echipă care în opinia lui a devenit mai unită odată cu instalarea lui Victor Piţurcă în funcţia de antrenor. "Universitatea Craiova este o echipă bună, după venirea domnului Piţurcă a devenit unită. Cu siguranţă vor ataca şi ei, iar asta va fi bine pentru noi, pentru că în ultima vreme toate echipele care vin la noi doar se apără. Ne dorim să vină cât mai mulţi suporteri mâine seară (n.r. - miercuri seară)", a precizat Marius Alexe.

Echipa Dinamo întâlneşte, miercuri, de la ora 20.45, pe propriul teren, formaţia Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu