joi, 1 martie 2012

AK Bars Kazan vs Salavat Ulaev UFA

Play-off din KHL, doar la început şi acest joc este de 1 la prima rundă de la şedinţa Conferinţei de Est, împotriva Bars Kazan Salavat Ufa.

Eu cred că gazdele sunt mai aproape de a începe această serie cu o victorie. Ei au terminat sezonul regulat, în formă mai bună decât slighty oponent de astăzi. Nu a fost prea mult forma mare de Kazan, dar încă Salavat pe de altă parte, a fost pur şi simplu disperată şi a pierdut ultimele trei jocuri (toate trei de pe drum). După toate, întregul sezon Salavat regulat a fost destul de mult rău departe de casă. Ele au fost, de asemenea, învins în ultimele cinci vizite. În total, au pierdut 16 din cele 27 de jocuri jucate departe de casă şi, deşi poziţia sa în Est a fost de 5, acest record departe este de departe cel mai rău dintre toate echipele din partea de sus 8.


Pe de altă parte, trebuie să spunem că, în sezonul trecut play-off, Salavat a castigat toate cele trei jocuri de pe această gheaţă. Dar eu chiar nu cred că acest lucru se va întâmpla acum, deoarece după cum am spus deja, departe sub formă de Salavat acest sezon este destul de sub toate aşteptările.
Reuniunea a fost terminat sezonul regulat cu victorie 3-2 pentru gazde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu