miercuri, 7 martie 2012

PAS Gianena vs Doxa Dramas

Un joc între două echipe care se luptă pentru a evita retrogradarea în acest sezon are loc mâine, pe Stadio Zosimades unde Pas Giannina şi între ei Doxa Dramas faţa în etapa 22 din Grecia Super League. Nici unul dintre cele doua echipe are şanse mari să rămână în acest sezon în liga următoare, deoarece Pas Giannina este clasat pe locul 14 cu 18 de puncte în timp ce Doxa Dramas este pe ultimul loc, cu 15 de puncte. În ultimele trei meciuri jucate în acest Pas Giannina liga a marcat doar un gol si a primit trei goluri împotriva echipelor Panionios, Atromitos şi Doxa Dramas cu un egal si doua infrangeri in acest meciuri.

Doxa Dramas în ultimele trei meciuri jucate a câştigat cu 1-0 în urma ultima etapă împotriva Pas Giannina şi a pierdut în celelalte două meciuri cu 1-0 şi 3-1 rezultate impotriva echipei Kerkyra, marcând două goluri şi a primit trei goluri. Pe parcursul anilor 2010-2012 cele două echipe intalnit de trei ori şi Doxa Dramas reuşit să câştige de două ori, cu rezultate 1-0 si 2-0 in timp ce Pas Giannina are o victorie cu 1-0, dar rezultatul de fiecare câteva goluri au fost marcate între cele două echipe. Atacatorul Ibrahima Bayayoko, jucatorul de la Coasta de Fildeş este singura şansă de Pas Giannina, pentru a evita retrogradarea în acest an după ce a câştigat câteva meciuri pentru echipa sa, marcand 7 goluri in acest sezon.

Pentru Doxa Dramas câţiva jucători marcate în acest sezon şi atacantul lui Leonidas Kyvelidis este topscorer cu 3 goluri.Miza acestui meci este mare şi nici unul dintre cele două echipe vor dori să-şi piardă în acest joc, astfel încât, probabil, acestea vor defende în cea mai mare de timp şi Doxa Dramas va câştiga hardley cu rezultatul 1-0. Sub 2.5 goluri este pariul meu aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu