duminică, 24 octombrie 2010

"Ciclonul CR7!" Ronaldo a doborât un nou record în carieră! Vezi ce performanţă a reuşit!

Cristiano Ronaldo este pe val la Real Madrid. După ce a marcat de două ori contra celor de la Malaga şi împotriva lui Deportivo LaCoruna, portughezul s-a întrecut pe sine în meciul de aseară cu Racing Santander. Ronaldo a marcat de nu mai puţin de patru ori, stabilind astfel un nou record personal. Este pentru prima dată în cariera sa când reuşeşte să înscrie patru goluri într-un singur meci.

"Ciclonul CR7" a titrat cotidianul spaniol Marca, după evoluţia entuziasmantă a lusitanului. Ronaldo este în acest moment golgheterul Spaniei, cu opt goluri, fiind urmat de Nilmar, care are 5 reuşite.

Portughezul Cristiano Ronaldo a intrat în istoria Realului prin media de goluri marcate pentru "galactici" de la sosirea sa pe Santiago Bernabeu. Acesta a înscris de 44 de ori in 46 de partide, având o medie de 0.95 goluri pe meci, depăşindu-i astfel pe legendarii Di Stefano, Raul sau Hugo Sanchez.

CR7 a marcat deja nouă goluri în acest sezon, opt in Primera si unul in Liga Campionilor. Aceste cifre depăşesc recordurile lui Di Stefano (307 goluri în 403 meciuri oficiale, medie 0,76), Hugo Sánchez (medie de 0,73 cu 207 goluri în 283 jocuri) şi Raul (326 goluri în 740 meciuri medie de 0.44), informeaza Goal.com.

Interesant este faptul ca Ronaldo a punctat de şapte ori in decursul lunii octombrie. A marcat doua goluri in poarta celor de la Deportivo, două pentru echipa nationala a Portugaliei, o "dubla" in partida cu Malaga şi înca un gol împotriva celor de la AC Milan, in Champions League.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu