luni, 25 octombrie 2010

Infern în numele 'Regelui': Hagi aduce primul punct după 11 ani de secetă la Fener! Cum l-au salutat fanii

Hagi a revenit la Galata şi a pus capat unei serii negre pentru Cim Bom: 11 ani de secetă pe terenul lui Fener! Egalul cu marea rivala i-a înnebunit pe fanii Galatei, care l-au aşteptat pe Rege la finalul meciului, după ce s-a stins nocturna, pentru a-şi saluta idolul.

"Tehnicianul român are un loc special în inimile fanilor echipei Galatasaray, el fiind primul antrenor care a reuşit să obţină un punct de la Fenerbahce în Kadikoy, după 11 ani. În ultimele zece meciuri de campionat disputate cu Fenerbahce în Kadikoy, Galatasaray nu numai că nu câştigase, dar nici nu obţinuse niciun punct. Iată că Hagi a stricat această statistică. În plus, ratând o victorie în faţa rivalei", menţionează Hurriyet.

Hurriyet notează că în decurs de două zile, de când a preluat conducerea tehnică a echipei Galatasaray, Hagi a făcut următoarele lucruri: şi-a motivat jucătorii cu victoria cu 5-1 din finala Cupei Turciei din 2005, a stabilit o strategie prin care s-a stricat jocul formaţiei Fenerbahce la mijlocul terenului, l-a descoperit pe Pino, l-a făcut pe Elano să fie un câştig şi l-a blocat pe Niang cu Neill.

"S-a trezit din coşmar", a titrat şi Milliyet, care scrie că Galatasaray a obţinut primul punct după zece confruntări în deplasare cu Fenerbahce.

"Scor istoric în Kadikoy" este titlul unui articol din cotidianul Radikal. "Galatasaray, cu Hagi, a obţinut primul punct în campionat de la Fenerbahce, pe stadionul Şukru Saracoglu, după 11 ani", menţionează jurnalul turc.

Cotidianul Vatan scrie că echipa Galatasaray a fost aşteptată cu entuziasm de aproximativ 20 de suporteri, la baza sportivă din cartierul Florya, după meciul cu Fenerbahce. Fanii nu au reuşit însă să vadă echipa, autocarul acesteia intrând în bază pe o poartă diferită de cea la care aşteptau suporterii.

Gheorghe Hagi a debutat cu o remiză în al doilea său mandat la Galatasaray, scor 0-0, duminică, în derbiul din deplasare cu Fenerbahce, din etapa a IX-a a campionatului Turciei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu