duminică, 24 octombrie 2010

"Măcar de acum să înceapă Răzvan să revigoreze naţionala! Trebuie să se renunţe la Adrian Mutu!"

Noul scandal în care a fost implicat Adrian Mutu ar putea pune punct carierei "Briliantului" la nivel înalt. Atacantul român şi-a atras numeroase critici după acest nou incident, fostul selecţioner Emerich Ienei numărându-se printre contestatarii acestuia.

În opinia lui Ienei, selecţionerul Răzvan Lucescu nu ar mai trebui să-l mai convoce pe Mutu la echipa naţională, indiferent de forma pe care acesta o va arăta la revenirea după suspendarea dictată în cazul "sibutramina".

"Îmi pare aşa de rău de acest băiat (n.r. fotbalistul Adrian Mutu), pentru că are nişte calităţi extraordinare, dar face niste gafe impardonabile. Poate că e influenţat de cineva sau o fi băut şi face scandal sub influenţa alcoolului. Are ce are cu ospătarii, că l-a mai bătut pe unul, la Constanţa. Este caz penal ce a făcut el. Pierdem un jucător care încă mai putea să fie de folos pentru echipa noastră naţională. La o asemenea atitudine, trebuie renunţat la el. Măcar de acum să înceapă Răzvan să revigoreze echipa naţională, pentru că se pare că mai avem doar şanse mici să ne calificăm la Campionatul European din 2012. Are 30 de ani şi mai are şi nişte necazuri cu banii pe care trebuie să îi plăteasca la Chelsea. Şi eu i-am aşteptat extraordinar revenirea pe teren, speram să aibă ambiţie să joace, să arate că are valoare şi că poate să ajute echipa naţională", a declarat Emerich Ienei la Sport Total FM.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu