sâmbătă, 30 octombrie 2010

"Nu putem aştepta la nesfârşit golurile lui Stancu" Steaua: 3 deplasări, 3 antrenori, 3 înfrângeri! Ce urmează?

Steaua joacă la Bistriţa, iar Becali spune că Ricardo şi ai lui îi vor face tocaniţă pe fraţii Moraes: "Ce tocăniţă să ne facă, noi avem altceva aici. Vedem la meci ce tocăniţă ne va face Steaua",a declarat Nae Manea înaintea meciului. Becali e nemulţumit de Kapetanos şi Bilasco, iar steliştii îşi fac probleme: au trei înfrângeri în ultimele trei deplasări!

Înaintea meciului de la Bistriţa, roş-albaştrii au în palmares trei înfrângeri consecutive în campionat în meciurile jucate departe de Ghencea. Toate trei au fost "marcate" de trei antrenori diferiţi. Dacă în sezonul trecut, în tur, Steaua a fost de departe campioana deplasărilor, cei din Ghencea nu au mai reuşit să repete performanţa şi în acest sezon.

Ultima victorie a Stelei în deplasare a fost în 22 august, la Vaslui, când Ilie Dumitrescu şi ai lui au câştigat cu 3-0.

Au urmat apoi trei înfrângeri consecutive, fiecare cu alt antrenor: 0-1 la Urziceni, cu Ilie Dumitrescu pe bancă, 0-1 la Galaţi, cu Edi Iordanescu, şi 1-2 la Dinamo, cu Lăcătuş.

"Nu ştiu ce se întâmpla cu Kapetanos. Parcă nu îi mai stă mintea la echipă, parcă nu mai transpiră. La fel şi Bilaşco, parcă nu mai e jucătorul de la Urziceni", a spus Becali.

Lăcătuş: "Nu putem aştepta la nesfârşit golurile lui Stancu"

"Am discutat cu Pantelis, eliminarea din meciul cu Napoli şi faptul că nu a fost titular în ultimele meciuri l-au afectat. Trebuie să înceapă să marcheze, atât el, cât şi Marius Bilaşco sunt oameni de valoare , am încredere în ei. Nu putem aştepta la nesfârşit reuşitele lui Bogdan Stancu. Sper să se adapteze toţi atacanţii cerintelor mele şi să facem o muncă bună în continuare", a spus Lăcătuş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu