sâmbătă, 30 octombrie 2010

Octombrie, luna magică pentru Real: 1,6 goluri pe meci pentru Ronaldo! Trezeguet, coşmarul galacticilor

Realul merge la Alicante de pe primul loc în Spania şi cu speranţa că duşmanii de la Barcelona se vor împiedica în derby-ul cu Sevilla. Galacticii au toate motivele să spere într-un nou galop de sănătate: Hercules nu a câştigat niciodată cu Los Merengues la Alicante şi în campionat. În plus, Ronaldo este încă în perioada de graţie: portughezul are partea de cea mai bună luna din carieră: 1,6 goluri pe meci a reuşit atacantul în octombrie.

Cu excepţia meciului din Cupă, cu Murcia, Ronaldo a marcat în toate meciurile jucate în octombrie, atât în campionat, cât şi în Liga Campionilor, în Cupă şi la naţională.

Primele două goluri au venit pe 3 octombrie, cu Deportivo, au urmat cele cu Danemarca şi Islanda, de la naţională, apoi dubla cu Malaga şi cea cu Milan. Pe 23 octomnbrie, a venit recordul de patru goluri cu Racing.

Cu nouă goluri în opt meciuri în campionat, Ronaldo este golgheterul Spaniei. Ronaldo s-a înscris deja în cursa pentru istorie: are o medie de 0,91 goluri pe meci la Real - 43 de goluri în 47 de meciuri oficiale - o medie peste cea a lui Raul, 0,43, Van Nistelrooy, 0,66, Di Stefsano, 0,77, sau Puskas, 0,90. Ronaldo este depăşit doar de Gaspar Rubio, cu o medie incredibilă: 0,97 goluri pe meci.

Galacticii dau însă la Alicante de coşmarul Trezeguet. Francezul a jucat de două ori împotriva lui Real Madrid, pe când era la Juventus, şi de fiecare dată a fost acelaşi rezultat: Madridul afară din Ligă şi Trezeguet unul dintre killeri.

În 2002-2003, Trezeguet a marcat pe Bernabeu, dar şi la Torino, în semifinala cu marea echipă condusă de Del Bosque.

Istoria s-a repetat în sezonul 2004-2005, iar Trezeguet a marcat unicul gol de pe Bernabeu, dar şi unul dintre cele două reuşite de italieni în retur.

Hercules - Real se joacă azi, de la 21:00

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu