marți, 26 octombrie 2010

"Pandurii au fost mai tehnici decât Steaua în prima repriză! Brandan pare că s-a îngrăşat!"

Tehnicianul Emeric Ienei a declarat că nu i-a plăcut Steaua din prima repriză a meciului cu Pandurii Târgu Jiu. Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni din 1986 a precizat că după pauză a remarcat agresivitatea echipei conduse de Marius Lăcătuş. În altă ordine de idei, Ienei consideră că la Steaua există o concurenţă foarte mare, atât pe postul de mijlocaş dreapta, cât şi-n atac.

"Pandurii au avut un plus de tehnicitate, culmea, faţă de Steaua. Mi-a plăcut agresivitatea Stelei.În echipa lui Piţurcă au fost jucători mai puţin solizi, dar mai tehnici. Sunt sigur că Marius o să facă o mixtură dintre jucătorii veniţi de la Urziceni şi cei aduşi de Piţurcă. Nu mi-a plăcut Brandan ieri, eu aştept mai mult de la ieri.

Pare să aibă câteva kilograme în plus. Şi pe banda dreaptă este o concurenţă foarte mare, între Szekely şi Nicoliţă. La fel şi-n atac, cu Bilaşco şi Kapetanos. Mi-a părut rău de Gardoş că nu a jucat. Galamaz are o mare experienţă, este puţin mai lent. Ricardo mai are mult mult până să ajungă la nivelul lui Tudorel Stoica sau Boloni", a spus Emeric Ienei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu