marți, 9 noiembrie 2010

Lăcătuş l-a ascultat din nou pe Becali! DOI jucători, băgaţi la ordin cu Rapid?

Steaua a plecat cu un punct din Giuleşti, iar patronul Gigi Becali a declarat că îi felicită pe elevii lui Marius Lăcătuş pentru dăruire. "Roş-albaştrii" au avut cele mai mari ocazii, trimiţând de două ori balonul în bară, însă n-au reuşit să se impună în derby-ul etapei a XIV-a.

Singurul jucător criticat a fost Ricardo, de la care Gigi Becali avea aşteptări mult mai mari. Dealtfel, mijlocaşul brazilian este unul dintre jucătorii preferaţi ai patronului din Ghencea, care i-a dat de înţeles lui Lăcătuş că acesta trebuie să fie titular.

Înaintea derby-ului, Becali a afirmat că Surdu şi Ricardo nu trebuie să lipsească din echipă, iar "Fiara" s-a conformat. "Surdu e peste Kapetanos şi Bilaşco în acest moment, n-are cum să nu joace cu Rapid", declara latifundiarul înaintea meciului cu Rapid.

Surdu şi Ricardo au fost integralişti în partida din Giuleşti, terminată la egalitate, 0-0. Dacă Lăcătuş a fost mulţumit de randamentul lui Ricardo, pe care l-a ţinut în teren pe toată durata partidei, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Gigi Becali. "Un singur jucător care putea să facă diferenţa nu mi-a plăcut: Ricardo. A fost greoi, fricos, dar asta este. Dacă Ricardo juca altceva, probabil că acum aveam trei puncte. Sunt mulţumit, nu am ce face.", a spus patronul "roş-albaştrilor".

În schimb, Becali nu l-a criticat pe Surdu, autorul celei mai mari ratări a partidei: "Nu am de ce să fiu supărat pe el, ăsta este el. Surdu, ca să nu rateze, trebuie să joace. El a muncit mult, a alergat, dar ăsta este el.", a spus Becali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu