marți, 9 noiembrie 2010

Secretul revenirii lui Marica: "Pentru prima dată în trei ani, am jucat ce-mi place mie!"

Ciprian Marica a dezvăluit secretul exploziei sale din ultima etapă din Bundesliga, în care atacantul a înscris un gol şi a dat alte trei pase decisive în meciul Stuttgart - Werder Bremen, scor 6-0.

"Pentru prima dată în trei ani, am jucat ce îmi place mie, antrenorul m-a pus exact unde trebuie. Ţin să mulţumesc conducerii că a avut răbdare cu mine şi sper să le răsplătesc încrederea cu evoluţii precum cea din partida cu Werder Bremen" , a declarat Ciprian Marica pentru cancan.

După evoluţia de excepţie pe care atacantul român a avut-o în weekend, ziarul francez "L'Equipe" l-a declarat jucătorul etapei în Bundesliga.

"De-abia aşteptam să vină acest meci. Ce fotbalist nu ar vrea să joace împotriva Italiei? Va fi un amical foarte bun pentru cei veniţi de mai puţin timp în circuitul naţionalei, dar şi o ocazie pentru Răzvan de a-şi măsura forţele cu o super-putere a lumii", a mai adăugat Marica în legătură cu meciul amical pe care naţionala României îl va disputa cu selecţionata similară a Italiei pe data de 17 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu