vineri, 5 noiembrie 2010

Reacţia presei din Olanda: "Utrecht a cedat în două minute! Stancu i-a dus pe români spre victorie"

Cotidianul olandez De Telegraaf a scris după meciul Steaua Bucureşti - FCUtrecht, scor 3-1, din etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa, că echipa română le-a provocat batavilor o înfrângere costisitoare în lupta pentru calificarea în primăvara europeană.

"Utrecht a cedat în două minute şi a înregistrat o înfrângere care s-ar putea s-o coste în final. Utrecht a plecat învinsă de la Bucureşti, lucru care n-ar fi trebuit să se întâmple. Gazdele au decis jocul în două minute. Martinovici trebuia eliminat, dar a luat doar galben. În două minute Stancu l-a învins de două ori pe portarul lui Utrecht, care a pierdut astfel punctele", a scris De Telegraaf.

"Steaua a fost prea ambiţioasă, Utrecht va avea o misiune grea în ultimele două meciuri pentru a încerca să se califice. Utrecht a fost aproape să facă 2-1, dar de marcat a marcat Steaua prin dubla lui Stancu. Apoi, Utrecht a mai încercat câte ceva, dar încrederea dispăruse", a scris Algemeen Dagblad.

"Invincibilitatea lui Utrecht, trei meciuri egale până acum, s-a frânt la Bucureşti", a notat V-Bal.

Publicaţia Voetbal International a titrat: "Utrecht cade după pauză". "Utrecht a egalat la unu, dar a scăpat jocul din mână în două minute, când Stancu a pedepsit defensiva olandeză. Steaua trece peste Utrecht", a scris sursa citată.

NU Sport a subliniat că "Utrecht a făcut prea multe greşeli în defensivă, Steaua a profitat", în timp ce alt post TV, NOS, a anunţat că "Stancu îi duce pe români spre victorie".

Agenţia Elf Voetbal a titrat: "Două goluri în două minute o răpun pe Utrecht". "Românii au jucat agresiv, cel puţin trei stelişti trebuiau eliminaţi. Oricum, Steaua a arătat o mai mare dorinţă de victorie. Stancu a scăpat din marcaj de două ori şi a parafat victoria", a comentat Elf Voetbal.

Echipa Steaua Bucureşti a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), formaţia olandeză FC Utrecht, în etapa a IV-a a grupei K a Ligii Europa şi a obţinut prima victorie în această fază a competiţiei.

Pentru Steaua au marcat Gardoş '29 şi Bogdan Stancu '52, '53, în timp ce golul formaţiei olandeze a fost reuşit de Mertens '33.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu